Määritä ja hallitse tietokantasynkronointeja
Kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronointeja esimerkiksi Jiran, GitHubin ja Salesforcen kanssa. Työtilan omistajat hallitsevat yhteyksien käyttöoikeuksia ja voivat tarkastella tai poistaa minkä tahansa synkronoinnin.
Siirry usein kysyttyihin kysymyksiinTyötilan omistajat voivat määrittää työtilan yhteysasetuksissa, kuka saa luoda yhteyksiä. Vieraita lukuun ottamatta kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle, jos työtilan sopimustyyppiin sisältyy kyseisen palveluntarjoajan synkronointi. Jäsenet voivat kirjautua sisään omilla käyttäjätileillään ja synkronoida tietoja lähdekäyttäjätileiltä, joihin heillä on käyttöoikeus.
Huomio: Tämä asetus määrittää, kuka voi luoda sisäisiä yhteyksiä, kuten tiimisi Workersin avulla luomia yhteyksiä. Se ei vaikuta siihen, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja. Olemassa olevia synkronointeja hallitaan kyseisen palveluntarjoajan yhteyssivulta.
Vain työtilan omistajat näkevät Hallinta-välilehden kohdassa Asetukset → Yhteydet ja voivat muuttaa yhteyksien käyttöoikeuksia.
Avaa Asetukset.
Valitse Yhteydet.
Avaa Hallinta-välilehti.
Hallinta-välilehdellä on kaksi osiota:
Hallitse yhteyksiä ja tunnuksia: Valitse Kaikki yhteydet, jos haluat tarkastella työtilan jäsenten lisäämiä yhteyksiä, tai Kaikki henkilökohtaiset käyttöoikeustunnukset, jos haluat tarkastella jäsenten luomia tunnuksia.
Hallitse käyttöoikeuksia: Määritä, kuka saa asentaa yhteyksiä, käyttää mukautettuja MCP-palvelimia ja luoda sisäisiä yhteyksiä.
Tämä asetus ei rajoita sitä, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja. Tällä hetkellä kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle.
Siirry kohtaan Asetukset → Yhteydet → Hallinta ja vieritä kohtaan Hallitse käyttöoikeuksia.
Etsi Rajoita sisäisten yhteyksien luomista.
Avaa pudotusvalikko ja valitse jokin seuraavista:
Kaikki työtilan jäsenet: Kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin.
Vain työtilan omistajat: Vain työtilan omistajat voivat luoda tietokantasynkronoinnin.
Työtilan omistajat ja valitut ryhmät: Työtilan omistajat ja valittujen ryhmien jäsenet voivat luoda tietokantasinkronointeja.
Jos valitset Työtilan omistajat ja valitut ryhmät, valitse ryhmät, joille haluat antaa käyttöoikeuden.
Tämä asetus on erillinen Rajoita, mitä yhteyksiä jäsenet voivat asentaa -asetuksesta. Se määrittää, mitä yhteyksiä jäsenet saavat asentaa.
Siirry kohtaan Asetukset → Yhteydet ja avaa Selaa yhteyksiä.
Etsi palveluntarjoaja Hae yhteyksiä -toiminnolla tai rajaa luetteloa Kaikki luokat- ja Kaikki tyypit -valinnoilla.
Avaa Kaikki tyypit ja valitse Tietokantasinkronointi löytääksesi palveluntarjoajat, jotka tukevat tietokantasinkronointeja.
Valitse tuettu palveluntarjoaja, kuten Atlassian, GitHub tai Salesforce.
Siirry kohtaan Asetukset → Yhteydet ja avaa Yhdistetyt.
Käytä Etsi yhteyksiä-, Kaikki luokat- tai Kaikki tyypit-toimintoa yhteyden löytämiseksi.
Tarkista nimen vieressä oleva tunniste:
Notionin luoma: Notionin luoma yhteys.
Sisäinen: Tiimisi rakentama yhteys, mukaan lukien Workersin avulla luodut yhteydet.
Käytä yhteyden vieressä näkyvää toimintoa, kuten Viimeistele määritys, Lisää palveluita tai Hallitse, jatkaaksesi määritystä tai avataksesi sen asetukset.
Yhdistetty-välilehti luettelee yhteydet, ei yksittäisiä tietokantasinkronointeja. Jos haluat tarkastella palveluntarjoajan synkronointeja, avaa kyseisen palveluntarjoajan Tietokantasinkronointi-asetukset ja valitse Omat synkronoinnit.
Kun olet valinnut palveluntarjoajan:
Valitse Tietokantasinkronointi palveluntarjoajan yhteystyyppien joukosta.
Avaa Yleiskatsaus.
Valitse yhteyspainike, kuten Yhdistä Jira.
Kirjaudu sisään ja hyväksy käyttöoikeus noudattamalla palveluntarjoajan ohjeita.
Käytettävissä oleva määritys riippuu palveluntarjoajasta. Jiran kohdalla voit:
Valitse yhdistetty Jira-sivusto.
Valitse mukaan otettavat Jiran tilat.
Valitse, kuinka paljon työkohteiden historiaa synkronoidaan.
Valitse mukautetut ominaisuudet tai ota käyttöön Synkronoi kaikki nykyiset ja tulevat mukautetut ominaisuudet.
Valitse Luo synkronointi.
Avaa palveluntarjoajan Synkronoitu tietokanta-asetukset ja valitse Omat synkronoinnit. Jokainen synkronointi näyttää:
Yhdistetty lähdekäyttäjätili
Valitut resurssit
Synkronoinnin luomat tietokannat
Kunkin tietokannan nykyinen tila
Viimeisin synkronointiaika
Valitse Muokkaa, jos haluat muuttaa synkronoinnin määrityksiä.
Ensimmäisen tuonnin aikana yhden tietokannan tila voi olla Kunnossa, kun taas toisessa Historiatietojen täydennys on vielä käynnissä.
Avaa synkronoitu tietokanta.
Valitse tietokannan yläreunasta Synkronoitu.
Tarkista nykyinen tila ja Synkronoitu ajankohtaan -kohdassa näkyvä aika.
Usein kysytyt kysymykset
Vaikuttaako tämän käyttöoikeuden muuttaminen olemassa oleviin synkronointeihin?
Vaikuttaako tämän käyttöoikeuden muuttaminen olemassa oleviin synkronointeihin?
Ei. Yhteyksien käyttöoikeusasetukset eivät vaikuta olemassa oleviin synkronointeihin eivätkä rajoita uusien tietokantasynkronointien luomista. Olemassa olevia synkronointeja hallitaan palveluntarjoajan yhteyssivulta.
Määrittääkö tämä asetus, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja?
Määrittääkö tämä asetus, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja?
Ei. Tällä hetkellä kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle, jos se sisältyy sopimustyyppiisi. Tämä asetus määrittää, kuka voi luoda sisäisiä yhteyksiä, kuten tiimisi Workersin avulla luomia yhteyksiä.
Voivatko työtilan omistajat muokata tai poistaa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin?
Voivatko työtilan omistajat muokata tai poistaa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin?
Kyllä, työtilan omistajat voivat muokata tai poistaa minkä tahansa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin.
Mitkä sopimustyypit tukevat tietokantasynkronointeja?
Mitkä sopimustyypit tukevat tietokantasynkronointeja?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira ja GitHub
