Opsætte og administrere databasesynkroniseringer
Alle medlemmer af arbejdsområdet kan oprette databasesynkroniseringer med udbydere som Jira, GitHub og Salesforce. Ejerne af arbejdsområdet administrerer tilladelser til forbindelser og kan gennemse eller fjerne enhver synkronisering.
Gå til Ofte stillede spørgsmålArbejdsområdeejere kan styre, hvem der må oprette forbindelser fra arbejdsområdets forbindelsesindstillinger. Ethvert medlem af arbejdsområdet (undtagen gæster) kan oprette en databasesynkronisering for en understøttet udbyder, så længe arbejdsområdets abonnement inkluderer den pågældende udbyders synkronisering. Medlemmer kan logge ind med deres egne konti og synkronisere data fra kildekonti, som de har adgang til.
Bemærk: Denne indstilling styrer hvem der kan oprette interne forbindelser, for eksempel dem dit team bygger med Workers. Den ændrer ikke hvem der kan oprette databasesynkroniseringer. Du administrerer eksisterende synkroniseringer på siden med forbindelsen til den relevante udbyder.
Kun arbejdsområdeejere kan se fanen Administrer i Indstillinger → Forbindelser og ændre forbindelsestilladelser.
Åbn Indstillinger.
Vælg Forbindelser.
Åbn fanen Administrer.
Fanen Administrer har to afsnit:
Administrer forbindelser og tokens: Åbn Alle forbindelser for at gennemse forbindelser tilføjet af arbejdsområdemedlemmer, eller Alle personlige adgangstokens for at gennemse tokens oprettet af medlemmer.
Administrer tilladelser: Konfigurér tilladelser til at installere forbindelser, adgang til brugerdefinerede MCP-servere og hvem der kan oprette interne forbindelser.
Denne indstilling begrænser ikke hvem der kan oprette databasesynkroniseringer. Lige nu kan alle medlemmer af arbejdsområdet oprette en databasesynkronisering for en understøttet udbyder.
I Indstillinger → Forbindelser → Administrer skal du rulle til Administrer tilladelser.
Find Begræns hvem der kan oprette interne forbindelser.
Åbn rullemenuen og vælg en af følgende:
Alle medlemmer af arbejdsområdet: Alle medlemmer af arbejdsområdet kan oprette en databasesynkronisering.
Kun ejere af arbejdsområdet: Kun ejere af arbejdsområdet kan oprette en databasesynkronisering.
Arbejdsområdeejere og valgte grupper: Arbejdsområdeejere og medlemmer af valgte grupper kan oprette en databasesynkronisering.
Hvis du vælger Arbejdsområdeejere og valgte gruppér, skal du vælge de gruppér, der skal have adgang.
Denne kontrol er adskilt fra Begræns, hvilke forbindelser medlemmer kan installere, som bestemmer, hvilke forbindelser medlemmer må installere.
Åbn Indstillinger → Forbindelser, og vælg Gennemse forbindelser.
Brug Søg efter forbindelser til at finde en udbyder, eller indsnæv kataloget ved hjælp af Alle kategorier og Alle typer.
Åbn Alle typer og vælg Database-synkronisering for at finde udbydere, der understøtter databasesynkroniseringer.
Vælg en understøttet udbyder, såsom Atlassian, GitHub eller Salesforce.
Åbn Indstillinger → Forbindelser, og vælg Forbundet.
Brug Søg efter forbindelser, Alle kategorier eller Alle typer til at finde en forbindelse.
Tjek mærket ud for navnet:
Oprettet af Notion: En forbindelse oprettet af Notion.
Intern: En forbindelse oprettet af dit team, også forbindelser oprettet med Workers.
Brug handlingen, der vises ud for forbindelsen, såsom Afslut opsætning, Tilføj tjenester eller Administrer, for at fortsætte opsætningen eller åbne dens indstillinger.
Fanen Forbundet viser forbindelser, ikke individuelle databasesynkroniseringer. For at gennemse synkroniseringer for en udbyder skal du åbne den pågældende udbyders Databasesynkronisering-indstillinger og vælge Dine synkroniseringer.
Når du har valgt en udbyder:
Vælg Databasesynkronisering blandt udbyderens forbindelsestyper.
Åbn Oversigt.
Vælg knappen til at oprette forbindelse, f.eks. Forbind Jira.
Følg udbyderens trin for at logge ind og godkende adgang.
Den tilgængelige konfiguration afhænger af udbyderen. For Jira kan du:
Vælg et tilknyttet Jira-websted.
Vælg de Jira-områder der skal med.
Vælg hvor meget historik for arbejdsemner der skal synkroniseres.
Vælg brugerdefinerede egenskaber, eller slå Synkroniser alle nuværende og fremtidige brugerdefinerede egenskaber til.
Vælg Opret synkronisering.
Åbn udbyderens Databasesynkronisering-indstillinger og vælg Dine synkroniseringer. Hver synkronisering viser:
Den tilknyttede kildekonto
De valgte ressourcer
De databaser, der er oprettet af synkroniseringen
Den aktuelle status for hver database
Det seneste synkroniseringstidspunkt
Vælg Rediger for at ændre synkroniseringens konfiguration.
Under den første import kan én database have status I orden, mens en anden stadig Indlæser historiske data.
Åbn den synkroniserede database.
Vælg Synkroniseret øverst i databasen.
Tjek den aktuelle status og tidspunktet under Synkroniseret frem til.
Ofte stillede spørgsmål
Påvirker ændring af denne tilladelse eksisterende synkroniseringer?
Påvirker ændring af denne tilladelse eksisterende synkroniseringer?
Nej. Indstillinger for forbindelsestilladelser påvirker aldrig eksisterende synkroniseringer, og de begrænser ikke oprettelsen af nye databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres fra udbyderens forbindelsesside.
Styrer denne indstilling hvem der kan oprette databasesynkroniseringer?
Styrer denne indstilling hvem der kan oprette databasesynkroniseringer?
Nej. Lige nu kan alle medlemmer af arbejdsområdet oprette en databasesynkronisering for en understøttet udbyder så længe dit abonnement omfatter det. Denne indstilling styrer hvem der kan oprette interne forbindelser, for eksempel dem dit team bygger med Workers.
Kan arbejdsområdeejere redigere eller slette en synkronisering oprettet af et andet medlem?
Kan arbejdsområdeejere redigere eller slette en synkronisering oprettet af et andet medlem?
Ja, arbejdsområdeejere kan redigere eller slette enhver synkronisering oprettet af et andet medlem.
Hvilke abonnementer understøtter databasesynkroniseringer?
Hvilke abonnementer understøtter databasesynkroniseringer?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira og GitHub
