Administrere AI-modeller og medlemmers kreditforbrug
Lær, hvordan arbejdsområdeejere kan vælge, hvilke AI-modeller deres team kan bruge med Notion-agent, indstille, hvor mange Notion-kreditter hver person kan bruge, og se, hvor disse kreditter bliver brugt.
Gå til Ofte stillede spørgsmålModeller med højt kreditforbrug er designet til komplekst, langvarigt arbejde og koster væsentligt mere end de modeller, der er inkluderet i dit abonnement. Når et medlem vælger en model med højt kreditforbrug med Notion-agent, trækker den på Notion-kreditter fra starten. Modeller med højt kreditforbrug forbliver deaktiverede i alle arbejdsområder, indtil en arbejdsområdeejer aktiverer dem, så ingen kreditter bliver brugt, før du beslutter at tillade det. Indtil da er de ikke tilgængelige for Notion-agent.
Denne artikel er til arbejdsområdeejere. Hvis du er medlem, og en model, du ønsker, ikke er tilgængelig, kan du læse afsnittet om hvad medlemmer ser nedenfor.
Du skal være arbejdsområdeejer for at ændre indstillinger for modeller og udbydere.
Dit arbejdsområde skal være på Business- eller Enterprise-abonnementet. Indstillinger til styring af modeller er ikke tilgængelige under en Business-prøveperiode.
Dit arbejdsområde skal have Notion-kreditter til rådighed for at kunne bruge modeller med højt kreditforbrug.
Arbejdsområdeejere kan aktivere eller deaktivere en model med højt kreditforbrug for arbejdsområdet. Deaktivering af en enkelt model forhindrer medlemmer i at vælge den model til Notion-agent.
Sådan deaktiverer du en model med højt kreditforbrug for dit arbejdsområde:
Gå til
Indstillinger→Notion AIi sidemenuen.Åbn fanen
Styring.Find den model, du ønsker, under modelkontrollerne.
Fjern markeringen af modellen for at deaktivere den.
Vælg
Gem.
Når en model med højt kreditforbrug er deaktiveret, bliver den utilgængelig i modelvælgeren, og medlemmer kan ikke vælge den til Notion-agent. Arbejdsområdeejere kan til enhver tid aktivere en model med højt kreditforbrug.
Hvis du deaktiverer en hel udbyder, får Auto færre modeller at vælge imellem. Det kan sænke kvaliteten, så du får en advarsel. Hvis du deaktiverer en enkelt model, skjules den kun i modelvælgeren. Det påvirker ikke Auto.
Organisationer med et Enterprise-abonnement kan bruge Admin API til at opdatere indstillinger for modeller med højt kreditforbrug på tværs af arbejdsområder ved hjælp af kode. Læs mere om Notions Admin API →
Disse indstillinger for modeller gælder for Notion-agent
Tilpassede agenter har deres egne modelkontroller og deres egen modelvælger, så hvis en model med højt kreditforbrug aktiveres eller deaktiveres for Notion-agent, ændrer det ikke, hvilke modeller dine tilpassede agenter kan bruge. Læs mere om, hvordan ejere kan administrere adgang til modeller for tilpassede agenter →
Vælg, hvilke modeludbydere dit arbejdsområde må bruge. Så kan dit team kun bruge de udbydere, du vælger. Begrænsningen gælder for hele arbejdsområdet og påvirker kvaliteten og effektiviteten af Auto.
Sådan begrænser du en modeludbyder:
Gå til
Indstillinger→Notion AIi sidemenuen.Åbn indstillingerne for modeludbydere.
Deaktiver enhver udbyder, som du ikke ønsker, at dit arbejdsområde skal bruge.
Gem dine ændringer.
Når du gemmer, forsvinder de begrænsede modeludbydere fra modelvælgeren for Notion-agent og Tilpassede agenter. Du skal tilføje udbyderne igen, før arbejdsområdet kan vælge deres modeller.
Sådan påvirker begrænsninger for modeludbydere Auto
Hvis du begrænser modeludbydere, fungerer Auto dårligere, og dit arbejdsområde kan komme til at bruge kreditter hurtigere. Før ejere af arbejdsområdet gemmer en ændring, får de besked om, at begrænsningen gør Auto mindre effektiv.
Arbejdsområdeejere kan kræve Auto i alle chats med Notion-agent i arbejdsområdet. Når indstillingen er slået til, kan medlemmer ikke vælge en model til Notion-agent. Modelvælgeren viser Auto og forklarer, at arbejdsområdet kræver det. Indstillingen gælder kun for Notion-agent.
Sådan kræver du Auto for Notion-agent:
Gå til
Indstillinger→Notion AI→Styringi sidemenuen.Find Kræv Auto for Notion-agent lige over listen over modeller, som medlemmer kan vælge til Notion-agent.
Aktivér den.
Læs oplysningerne, og bekræft. Her står, at chats, der allerede bruger en anden model, skifter til Auto, og at Tilpassede agenter, AI-mødenotater og Oversæt ikke påvirkes.
At kræve Auto ændrer ikke, hvilke modeller Auto kan bruge. Auto trækker stadig fra de udbydere, dit arbejdsområde tillader. Listen over modeller, som medlemmer kan vælge, er ikke den samme som de modeller, Auto vælger fra.
Arbejdsområdeejere kan sætte en grænse for, hvor mange Notion-kreditter en person eller gruppe kan bruge på en model med højt kreditforbrug, så et enkelt medlem eller en gruppe ikke kan opbruge arbejdsområdets kreditter.
Gå til
Indstillinger→Notion AIi sidemenuen.Åbn fanen
Kreditter.Indstil standardkreditgrænsen. Dette gælder for alle i dit arbejdsområde.
For at give en person eller gruppe mere råderum, skal du finde navnet og indstille en højere grænse for dem.
Ejere kan til enhver tid ændre en grænse. En forhøjelse af en persons grænse træder i kraft med det samme.
Du kan sætte en særskilt grænse for et enkelt medlem, en hel gruppe eller en agent, så du ikke behøver at hæve standardgrænsen for alle.
Hvis du ikke indstiller en standardgrænse, kan dit arbejdsområde ikke bruge købte Notion-kreditter, når medlemmerne har opbrugt deres inkluderede kreditter. Indstil en standardgrænse for at give arbejdsområdet adgang.
Arbejdsområdeejere kan gå til Indstillinger → Notion AI → Forbrug for at se, hvor mange Notion-kreditter hvert medlem kan bruge.
Hvert medlems kreditforbrug vises som sin egen række, så du kan se, hvem der bruger kreditter, og hvor meget.
Forbrugsoversigten viser, hvordan dit arbejdsområde ligger i forhold til månedens forbrug, så du kan handle, før kreditterne løber tør.
Modelvælgeren viser kun modeller, som dit arbejdsområde tillader. Modeller, som en ejer af arbejdsområdet har begrænset, vises under
Begrænsede modellerog kan ikke vælges. Hvis en model slet ikke er angivet, kan dens udbyder være slået fra. Spørg en ejer af arbejdsområdet.Hvis dit arbejdsområde kræver Auto til Notion-agent, viser vælgeren
Auto, og du kan ikke vælge en anden model. Spørg en administrator for arbejdsområdet, hvis du har brug for at vælge en model.Når du vælger en model med højt kreditforbrug i Notion-agent, bruger den Notion-kreditter, ikke dine Select-kreditter.
Hvis du opbruger dine Select-kreditter og din kreditgrænse, kan du fortsætte med at bruge de modeller, der er inkluderet i dit abonnement på Auto, så længe du stadig har Standard-kreditter til rådighed. Spørg en ejer af arbejdsområdet, hvis du har brug for en højere kreditgrænse. Lær mere om Standard- og Select-kreditter →
Modeller med højt kreditforbrug er tilgængelige på Business- og Enterprise-abonnementer.
En ejer af et arbejdsområde skal aktivere hver model, før nogen kan bruge den til Notion-agent.
Ofte stillede spørgsmål
Vil mit arbejdsområde begynde at bruge Notion-kreditter af sig selv?
Vil mit arbejdsområde begynde at bruge Notion-kreditter af sig selv?
Nej. Modeller med højt kreditforbrug er slået fra for Notion-agent i alle arbejdsområder. Intet bruger kreditter, før en ejer af et arbejdsområde aktiverer en model.
Hvorfor kan jeg ikke vælge en model med højt kreditforbrug til Notion-agent?
Hvorfor kan jeg ikke vælge en model med højt kreditforbrug til Notion-agent?
Normalt skyldes det en af disse ting:
En ejer af arbejdsområdet har endnu ikke aktiveret den model.
Du har opbrugt din Select-kvote og nået din egen kreditgrænse.
Dit arbejdsområde er løbet tør for Notion-kreditter.
En ejer kan tjekke disse i Indstillinger → Notion AI.
Hvem kan ændre disse indstillinger?
Hvem kan ændre disse indstillinger?
Ejere af arbejdsområder på Business- og Enterprise-abonnementerne.
Jeg har brugt Claude Fable 5 før. Hvad er der ændret?
Jeg har brugt Claude Fable 5 før. Hvad er der ændret?
Claude Fable 5 bruger dit arbejdsområdes Notion-kreditter, ikke dine Standard- eller Select-kreditter. En ejer af arbejdsområdet skal aktivere den for dit arbejdsområde, før du kan vælge den i Notion-agent. Dine tilpassede agenter og dit gemte arbejde påvirkes ikke.
Hvorfor forsvandt en model fra min modelvælger?
Hvorfor forsvandt en model fra min modelvælger?
En ejer af arbejdsområdet har muligvis begrænset den models udbyder for hele dit arbejdsområde. Når en udbyder er begrænset, forsvinder dens modeller fra vælgeren for alle. Kontakt en ejer af arbejdsområdet, hvis du stadig har brug for udbyderen.
Jeg skjulte en model. Hvorfor bruger Auto den stadig?
Jeg skjulte en model. Hvorfor bruger Auto den stadig?
At skjule en model forhindrer kun folk i at vælge den manuelt. Auto kan stadig bruge den på egen hånd. Hvis du vil forhindre Auto i at bruge en udbyder helt, skal du i stedet begrænse udbyderen.
